Вкусна, красива, с внимание към детайлите, храната на МИАМ е създадена да носи наслада за сетивата. Добре дошли в нашия свят.

MIAM е концепция за вкусно, различно и запомнящо се хранене, при това извън сцената на традиционен ресторант. MIAM e нещо повече от кетъринг, нещо повече от ресторант, нещо повече от кулинарен проект. MIAM е колектив от креативни хора, професионални готвачи, които искаме да правим нещата различно - да приоритизираме хубавата храна, да насърчаваме нови идеи и да създаваме общност от хора, с които да променяме градската ни среда. 

Това, което ни движи е свободата, страстта и ентусиазма да правим вкусна, пълноценна и добре изглеждаща храна. Силно вярваме, че чрез старателно подбрана и добре приготвена храна, можем да придадем на клиентите си нашата индувидуалност, загриженост и стремеж към по-добър живот. Точно затова храната, която приготвяме е винаги в резонанс с желанието ни да създаваме красота и изобилие от цветове и вкусове. Постигаме го като използваме най-добрите, чисти, локални и сезонни продукти, и добавяме нашите знания и индивидуален стил. Това ни дава увереност, че нашите клиенти винаги получават личен подход и услуга отговаряща на техните желания и ценности.

А нашата най-голяма наслада остава да видим, че храната, която създаваме прави живота на хората по-красив и изпълнен с радост и удоволствие.

Bon Appétit!

Мира и Ачо

Ако сте опитали нашата храна, то със сигурност сте усетили  разликата. Нашата страст към хубавата храна се откроява в собственоръчно приготвения хляб и всяка съставка, която произвеждаме от нулата. Не правим компромис с философията си, дори в свят, в който полуфабрикатите изобилстват. Нашето желанието е винаги да ви предложим честна храна, която да ни отличава от останалите. 

Добре дошли сте да бъдете част от нашата магия, в която създаваме незабравими вкусни спомени заедно!

Свържи се с нас:

Контакти

МИНИ МАРКЕТ
тел. +359 88 2550831

НАШАТА КУХНЯ
тел. +359 88 9366565

Имейл

hello@miam.bg